Praktijk Heart vs. Brain - Coaching                            
 


Samenwerking tussen hart en brein 

Het menselijk brein is complex, innovatief, en mens grootste mysterie.

Het hart is onbevreesd, intuïtief en een meester in het onverwachte.Coaching

We hebben veel te leren, al beseffen we dat vaak pas later. Van de stappen en keuzes die we nemen in het leven willen we graag dat deze goed voelen en dat we ze kunnen verklaren.

Het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen en je echte ik te laten zien. Tegelijkertijd is dit ons diepste verlangen. Laten zien wie je bent, wat je wensen en verlangens zijn. Wees niet bang om opnieuw te beginnen, elk patroon dat zich herhaalt is een kans om iets nieuws over jezelf te leren. 

Tussen weten en voelen zit soms een diepe kloof, maar er komt een moment dat je moet kiezen tussen een bladzijde omslaan of het boek sluiten.  

Ben je op zoek naar hulp, informatie of advies, neem dan contact op of maak direct een afspraak!

Wanneer je liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving een traject wilt starten, is ambulante hulpverlening mogelijk.


E-Coaching 

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. Dankzij e-coaching kunnen coachingstrajecten effectief en efficiënt worden ingericht, waardoor je snel, resultaatgericht en duurzaam kan worden geholpen met je vragen en/of problematiek. 

Naast deze voordelen is het bij online therapie ook nog eens zeer prettig dat er geen wachtlijst bestaat. Je kunt meestal al binnen enkele dagen beginnen aan de therapie. Op deze manier kun je snel en effectief van je klachten afkomen.

De online therapie van Heart vs. Brain is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. Hierbij staat de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens en gedrag centraal. Je onderzoekt welke factoren je klachten in stand houden en op welke manier je kunt ingrijpen. De therapie bestaat uit een zorgvuldig samengesteld programma van oefeningen en opdrachten.